Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2012 20:58 - ВИНОВНА Е СИСТЕМАТА!
Автор: afrodita1 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1385 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Системата толкова безчовечна  и жестока  към хората, където парите се превърнаха в "сатанински  и отделни" от хората, пари които  би трябвало да служат и помагат ... И не само че не облекчават живота но  дори  и започнаха да ни  унищожават  ... Можете ли  ли да си представите за  някакви  отвратителни  парчета хартия  може  да се  отнеме живота на  човек! Всички напразни опити "за  борба с корупцията" и "моралния упадък"са безсмислени ,до тогава до когато ,  ние не  изкореним главната причина за нашите нещастия!  Няма никакъв смисъл да "" скубем листата на плевелите"",  защото те ще се появят отново ... Единствения начин е , унищожим  плевелите от корените, и така да се отървем от тях ... Не мислете че ви преподавам уроци по садоводство и градинарство...

 Аз накрая разбрах и знам как да изкореним това зло! Това е една икономическа система, на създаване на сътрудничество, в който парите се "обвързани" директно на гражданите на страната! Където парите не са "въздух" или "хартия", те са  гарантирани от човешкото познание  ! Да ,парите са  разумни в буквален и преносен смисъл. Това е просто ...Няма хора няма възможност за печатане на пари !

 

 Само като действаме  нестандартно и неочаквано за ""роби"",  означава, че можем да ги победим ... И това решение може да бъде решено  само "от  върха", след като  се прекара една мащабна икономическа реформа, на което сегашното правителство просто не е способно поради  безсилието на ума.





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. haralanov - Здравей!
22.03.2012 21:09
Все случайно попадам на постингите ти, защото рядко влизам в блога.Не ми стана ясно кой е начинът за ,,унищожение на плевелите"?Ако е вярно,че финикийците са измислили парите,като начин за разплащане то толкова много години вече никой не е измислил ефективен техен заместител.Не само ,,сегашното правителство,поради безсилието на ума" си е неспособно на такава реформа,каквато ти виждаш и предлагаш.Твърдя,че това не е по силите на нито едно правителство по света!!!В края на краищата банките са частни институции и там правителствата са безсилни и нямат глас!
цитирай
2. afrodita1 - Добра вечер
22.03.2012 21:24
Отърваване от правителите на всяка цена и с всякакви средства. В крайна сметка, той се отървава от нас с същото и по какъвто и да е начин. Но за да направим това, ние трябва да се отървем от страха и слугинска жили към тях . И да не забравяме , че страхът на това правителство пред нас е по- голям, отколкото нашия към тях. Просто трябва да се научим как да го използваме за свои цели
цитирай
3. podvodni - Хубав патос. Бравос ! Но никаква ...
22.03.2012 22:11
Хубав патос. Бравос ! Но никаква конкретика. Вярно че е виновна системата, но хората не са влезли в системата, а самите те са я направили. Чат ли си?
За да даваш лекарство, трябва да знаеш болестта.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: afrodita1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1031852
Постинги: 696
Коментари: 514
Гласове: 1375
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930