Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2012 17:18 - ''Еврейското лоби''
Автор: afrodita1 Категория: Политика   
Прочетен: 1468 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 22.03.2012 14:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
снимка -Jerome Dunajewski
/автор Самира/

    Да ,  неотдавна  Нетаняху се разгорещи  много ,от смъртта на няколко евреи в окупирана Палестина,   чиято гибел единствено носи  отговорност  ционизма (тъй като той доведе  тези евреи в Палестина от Източна Европа и от  другаде ,за  да живеят върху земя,  която е собственост на други хора), но напълно си замълча на фактите и  доказателствата на безсрамните  убийства  на не-евреи от  ръцете на "избрания народ". Биби и другите израелски политически и военни лидери, вече са въвели "традиция" , хладнокръвно да  убиват арабските деца в най-големите еврейски празници. Един от тези случаи беше  миналата седмица в Газа, когато еврейска  военна машина бомбардира палестински домове в един от регионите в Газа, убивайки фермери и работници, жени и деца. Пред тези машини палестинските жители са най-беззащитни хора, срещу които  е вдигната цялата мощ на американските военни технологии , и тази ситуация може да се сравни само със ситуацията в Третия райх,  унищожаваща  евреите по време на Втората световна война.
      Лично аз преценявам дадената ситуация като абсолютно малодушие, да нападаш на невинни и беззащитни хора, които нямат средства да се защитят.
Припомням това, че, четири години назад, във военно-нападателната доктрина  Израелската армия осакати и уби хиляди невинни палестинци в Газа и да не споменавам за разрушенията на домове, училища и джамии.. 
             
    Според Организацията на обединените нации, броят на палестинските деца, убити по време на агресията срещу Газа ,надхвърли цифрата от 360 души . А да си представим същата картина но в противоположната страна, ако в течение на 21 дена, са били убити 360 еврейски деца, то колко ли силен щеше да бъде викът на"" Израел".. Ужасно е да се споменават децата в цялата тази история но това е факт..             Не отричаме че Хамас от своя страна отвръща на агресията по свой начин , срещу чуждестранна военна окупация, която се опитва да унищожи палестинците като етническа група.През цялата човешка история, хората никога не са посрещали  чужди нашественици с рози и бонбони. В ръцете им бяха, ръчни гранати и бомби  и те се бореха с всички средства на тяхно разположение. Нима Русия не загуби 20 милиона души,  като защитаваше страната си от нацистка Германия? Дали френската съпротива не направи същото нещо?  
     Малка  делегация от Ислямското съпротивително движение , стигна до Швейцария, за да каже на международната общност за потисничеството и преследването, пред които са изправени палестинците от страна на  Израел , включително и т. нар. "Административно задържане", когато невинни хора са хвърлени в затвора в продължение на години без обвинение или съдебен процес.      
    Къде другаде по света, особено в демократичните страни, един университетски професор, лекар или адвокат, бива отвлечен през нощта от дома си и намира себе си хвърлен в затвора в продължение на 10 или 12 години, без съдебен процес или обвинение? Ако не ви беше известно до сега то  сега поне ще знаете, това се случва в Израел, "страна", която нарича себе си "маяк между народите!"           Нетаняу  нарича  палестинците "терористи", защото те се противопоставят на техните мъчители и убийци на децата им, но  "забрави", че еврейските  отбранителни  сили , унищожиха стотици хиляди палестинци, ливанци и други представители на арабските народи. Каквото и палестинците да правят  -  тяхното е капка в морето в сравнение с систематичния Холокост, които  евреите  прекарват срещу местното палестинско население.
И не му стига на Биби, че  открадна от палестинците  родината им, унищожи техните градове и села, разкара повечето от хората там в  четирите страни на света, и сега има наглостта да нарича  палестинците "терористи"?

Харесва ли ви или не, но Израел се  превърна в очите  на палестинския народ в нацистка Германия. Да, евреите контролират западните медии, правителството на САЩ и Конгреса, имат голямо влияние върху настоящия световен ред. Все пак, това не означава, че те са  "чисти .. тоест (кашерни).
        http://philosophy.evgenidinev.com/kosher/ 
    И от всички изводи, мога да направя заключението -ако евреите мислят,  държат  се и действат както преди  време са  действали  и мислели  нацистите в Германия, то в случая  те са същите фашисти, дори и с еврейски имена и кипотите( Ермолки) на  главите.



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: afrodita1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1028969
Постинги: 696
Коментари: 514
Гласове: 1375
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930