Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2017 13:08 - Самоубийството на Франция. Анатолий Ливри. 3rm.info
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1451 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 08.10.2017 13:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
«Тиранията възниква, не от някакъв друг строй, а от демокрацията, т.е - от крайната (мнима) свобода възниква най-голямото и най-жестоко робство». (Платон, Държавата, VIII)

Да се изкажа тук, ме принудиха непрекратяващите се в моята страна, Франция, престъпления, и то — срещу човечеството, които вече станаха нещо обичайно!


image

Като френски гражданин, си давам ясна сметка за заплашващата ме наказателна отговорност, за извършваното сега от мен «престъпление», защото мен ме заплашва затвор, само да “донесе“ който и да е френски професор, за твърдението ми, че хомосексуализмът е противен на човешката природа, че представянето му, за нещо «нормално» пред децата от предучилищна възраст, е престъпление срещу човечеството, и че, ако целия човешки род стане извращенски, тогава ще дойде и краят на човечеството, - тогава, мен ще ме осъдят на затвор, не само за обида на всевластните “малцинства“, но и за препятстване на печелившия бизнес на лабораториите, готвещи се изкуствено да отглеждат в епруветки, бъдещите ГМО европейски “гражданчета“, псевдо-рожбите, от псевдо браковете на извращенците.


Да, малко повече от две столетия след „великия“ парижки преврат, френската република окончателно се превърна в мечтаното “село на свободомислието“, от клеветника, плагиатора и блюдолизеца на всички деспоти на континента, - Волтер, когото сегашният президент Оланд и неговото обкържение, още като студенти, го провъзгласил за свой официален кумир...


Празник на «съгласието и примирението» във Франция не установиха, за избиването на кралското семейство, не се покаяха, и затова сега страната се разкъсва на все по-малки парчета, всяка «община», е преизпълнена със завист и жажда да отъмсти за «миналите несправедливости», и всички се стремят към тържество, сред конкуририращите се расови, класови, етнически и … сексуални групи. И не отдавна легализираните във Франция еднополови «бракове» са само едно от логичните последствия, от «перманентната революция», забъркана с кръвта от първия масов геноцид в Европа — Вандейския...
 
Духът на Франция е изгубил възроденото и развито, от гения на средневековните монаси - схимници, елинско чувство за мярка. И то вече не може да се върне, защото «революцията» физически уничщожи съзидателите на пост-гало-романската култура — франките, и постепенно запълни демографските проблеми с африкански екстракт. Агонизирщата пета република стана интелектуален Бантустан на континента, а академиците и ректорите и, станаха глашатаи на разрушителните доктрини, впръсквани иззад океана, заедно с подкупващите и съблазнителни милиардни грантове).


Затова не трябва да се учудваме, когато «родината на свободата и правата», нарушава подписаните международни договори и забрани прелитането над своята территория, на американския дисидент (получил после убежище в Русия), и отказа политическо убежище на австралийския бежанец, доказал факта на подслушването, от спецслужбите на САЩ, на тримата последни президенти на Франкоезичната бананова република, — за което «верната съюзничка от НАТО», Франция, даваща всички признаци на девойка с леко поведение, веднага се постара да забрави.


Всяко решение на френските «строители на Европа» е продиктувано от животински рефлекси. Затова, да се призовава «елитът» на Франция, към уж толкова цененото от тях здравомислие, е безполезно, защото, кой може да пробуди загриженост за бъдещето на Европа, в лакеи, приучени към личен „кяр“, от всяко свое действие!?


Не си струва и да се напомня на парижките краткомандатни управници, и за миналото благополучие на собственния им народ, защото те го мразят. Управниците на двете последни републики са дресирани с ненавист към народа си и целенасочено изтриват от паметта на младите поколения абсолютно всички свидетелства за бившата слава на родината си, а и самата дума «патриотизъм», вече половин век е обидна ругатня, във френския език.


Даже настървената русофобска психопатия в днешна Франция, не е друго, а жажда за самоунищожение, защото французинът вижда в руснака, самия себе си, почти забравения вече, средневековен европеец, живеещ на своята земя, в съгласие със страната си и с Бога. Оттам е и настояването на французина, да «подобри» руснака, както някога него самия са го «усъвършенствали» с непрестанна демократична дресировка, лишила го постепенно от човешката му същност. И сега тираничнната самоубийца, Франция, истерично заразява и целия останал свят със своето влечение към смъртта.


Анатолий Ливри, доцент по руска литература, Ница, Франция

 

 

http://3rm.info/publications/58970-samoubiystvo-francii-anatoliy-livri.html

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
3



1. stariatb - Поредно добре подбран материал от "grigorsimov"
09.10.2017 11:24
Без да мога да се сравнявам с него, споделям мнението на автора за хомосексуализма, като плод на противоестествените изяви на човешкия разум, познат и в други области на живота.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313028
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031