Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2010 13:28 - киФли или киФлички ..
Автор: afrodita1 Категория: Други   
Прочетен: 802 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 03.01.2012 18:23


случайно се рових в нета , и намерих този текст..:)

Постоянно говоря и слушам за мъже. С приятелките си, с колеги, в блога си. Оплаквам се от тях, обожавам ги, присмивам им се или се питам къде са отишли всички свестни (макар че това вече го изяснихме - или са при жените си, или са толкова смотани, че не им обръщаме внимание).

Сега обаче ще говоря за жени. Или както вече е модерно да се наричат - „кифли". Не че има точно определение за този тип - най-общо казано, в групата влизат всякакви. Силиконки, чалгарки, фръцли, лигли, блондинки, брюнетки, манекенки. Има ги наистина всякакви.

Те са една неприятна порода със следните отличителни белези: най-малко една пластична операция, няколко екстеншъна, ноктопластика тип „перфектното оръжие за самоотбрана", лъскави аксесоари и по много, дрешки с големи надписи по тях, грим даже и на плажа, надменен поглед и, разбира се, многоооооо претенции. Кифлите се познават най-вече по претенциите.

Обаче на мен ми писна от кифли. Също така както ми е писнало от мъже, които не знаят какво искат, които нямат мнение, които те разиграват, много говорят, а малко действат и използват разни умалителни, ама не защото те обичат, а защото не могат да ти запомнят името от цялото това престараване да не изпуснат поредната кифла.

Защо никой не говори за другите жени? За тези, които не се появяват в евтини клипчета. За тези, които работят с желание, а не за да правят „кариера". За тези, които са верни на мъжете си, без значение дали те са им купили джиБ или не.

За тези, които не си цупят устничките всики път, когато има буря с гръмотевици, защото си мислят, че ги снимат. За тези, които се замислят дали ще бъдат добри майки, а не раждат деца само за да си закрепят проваления брак. За тези, които дори когато са на колене и правят суши. пак държат контрол над нещата.

За тези, които не се страхуват да обичат някой умен мъж, който може да ги нарани. За тези, които не биха забили нож в гърба на приятелката си, за да си легнат с гаджето й. За тези, които и с пръстен и без пръстен на безименния пръст на дясната си ръка знаят, че никога няма да останат неоценени.

За тези, които могат да се радват на промените в живота без да изпадат в кризи, които после лекуват с шопинг в мола. За тези, които са достатъчно силни, за да не се страхуват да показват слабостите си. За тези, които не се опитват постоянно да се състезават с мъжете, а само тогава, когато искат да бъдат победени.

Защо никой не пише плажен дневник за тях? Защо никой не се сеща да им направи група във Facebook? Защо вече никой не иска да е като тях?

Най-големият ми ужас е, че и аз съм станала кифла! А се мислих за мъфин! Но то май е все тая, ако си в същата мазна баничарница!

Не, не мрънкам. Само си мисля


Тагове:   или,   кифлички,   кифли,


Гласувай:
0



1. afrodita1 - айде четете
30.12.2010 13:30
а аз отивам да си пиля ноктите...хи-хи-хи :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: afrodita1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1024383
Постинги: 696
Коментари: 514
Гласове: 1375
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031