Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2011 21:44 - Историята на палестинския овчар ..
Автор: afrodita1 Категория: История   
Прочетен: 4968 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 03.01.2012 17:22


Ако човек не прави разлика между войници и цивилни граждани по време на военни действия, то тогава с пълно право може да се нарече терорист, независимо каква религия изповядва. Тази трагедия се случи точно два дни преди коледните празници, когато израелски войици убиха палестински овчар по име Салам Абу Хашиш с изстрел в гърба и раниха други двама .14 годишно момче беше ранено в главата , докато друг  19 годишен младеж в ръката . Стрелбата възникна в северната част на Газа около градче на име Бей Лахия, на който град Израел гледа като на военна зона, а палестинците като на свой дом.
image
Прес секретарят на израелската армия потвърди след време , стрелбата >, като каза че войниците са дали предупредителен изстрел и след това са се целили в краката.br /> ДА АМА НЕ!!. Тази постъпка не само е акт на неоправдано и хладнокръвно убийство, но и ЛЪЖЛИВА И БЕЗСРАМНА ПРОПАГАНДА!!! Не струва много усилия да се разбере КАКВО тъй наречената "МОРАЛНА АРМИЯ В СВЕТА " направи на този 22 годишен палестински овчар ?!! Моето търсене, на истинските факти по случая ми дадоха ясна представа за това престъпление. В следствие на стрелбата, младия овчар бе доставен в болнично заведение, където малко след това той почина от ранението. Истинската трагедия се състои в това , че, в нощта преди убийството , жена му ражда тяхното първо дете, те дори са нямали време да му дадът име заедно .. Абу Хашиш е тринадесетия поред палестинец
убит от еврейските " терористи " от ноември миналата година. Въпреки предупрежденията на ООН и Близкия изток , "ИЗРАЕЛ ДА ПОКАЖЕ МАКСИМАЛНА СДЪРЖАОСТ НА ПОДОБНИ ДЕЙСТВИЯ " два дена по късно , войници от израелската армия отново стреляха по невъоръжени и безпомощни палестинци.Този път жертва на израелския терор стана 26 годишен рибар , израелски войници са му нанесли ранения в двата крака , в следствие на това младия мъж остава  инвалид за цял живот и неспособен да помага на своето семейство.
В СЪЩОТО ВРЕМЕ ИЗРАЕЛ ПРОДЪЛЖАВА ДА ИЗВЪРШВА ТАКИВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , ЗА СМЕТКА НА ДАНЪЦИТЕ КОИТО СВАЛЯТ ОТ НАС , И ЗА МЪРТВЕШКАТА ТИШИНА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ . А да, щях да забрая да спомена че в последните дни се усещаше някакво раздвизване на мозъците на хората в Израел, а причината за това стана новината че : Ванеса Паради имаше насрочен концерт в Израел за 10.02. Тя и нейният "звезден" съпруг Джони Деп следваше да посетят Израел, но отменили визитата си в "еврейската държава" поради политически причини. И именно поради това,
(не заради това че бомби падат в Газа и умират стотици невинни хора, жени и деца, ама за това нищо не се говори, все едно нищо не се е случило, ) че някоя "  звезда" откаже да направи посещение в Израел гражданите започват да се събуждат ..



 



Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: afrodita1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1033113
Постинги: 696
Коментари: 514
Гласове: 1375
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930