Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2010 01:14 - Божидар Димитров с нов гаф: за храма, циците и зърната (18+)
Автор: afrodita1 Категория: Новини   
Прочетен: 8854 Коментари: 7 Гласове:
6

Последна промяна: 30.10.2013 20:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
А рускинята гола не смее да влезе в църква. "И най-долната к**ва да е"  
image

"А рускинята – не. И най-долната курва да е. Забрадката - и тогава вътре".

 

След "не мога да си го обясня при тоя шибан народ, при тия шибани колеги" министърът без портфейл Божидар Димитров направи още по-експресивно изказване.

 

В петък в интервю пред bTV Димитров изказа недоволство от облеклото на поклонничките пред мощите на свети Йоан Кръстител, които влизали в църквата разголени:

„Вчера гледах в нашата църква българките - голи, тука само на зърната на циците нещо. А рускинята – не. И най-долната курва да е. Забрадката - и тогава вътре".

Пред bTV историкът уточни също така, че думите за народа били насочени само към завистливите археолози, а не към целия български народ.

Очевидно е, че под народ разбирам група хора - в случая въпросните археолози , а не целия български народ, каза министърът.



Тагове:   нов,   гаф,


Гласувай:
6



1. semtomovi - Ама той не познава ли народопсихологията ни, че хленчи по вестниците?
07.08.2010 01:52
Нашия народ е много лъган от какви ли не робовладелци. От изток. От запад. От север. И юг. С какви ли не божества е залъгван. Време му е да е критичен, за да оцелее!

Няма да се очуда ако уважаемият министър следващия път с подобни жестикулации похвали собствената си ерекция по телевизията!
цитирай
2. maba32 - Е как искаш да е...
07.08.2010 12:55
... а бе човече, та кой да им каже на тези млади хора как се влиза в храм. Научете ги беееееееее Те до вчера не знаеха да се кръстят, а ти искаш и циците да си закрият. Няма такова нещо, каквото в бара, такова и в църквата, няма разлика. Почит и уважение само пред парите, другото липсата го е хванала, то е духовно и е на изчезване
цитирай
3. afrodita1 - Пълен смешник
07.08.2010 18:06
То бива бива , ама не може един министър бил той и без портфейл да говори така публично , ръси всякакви глупави и вулгарни тъпизми, не е нормално .. същински Бай Ганьо
цитирай
4. leadconsult - И КАКВО като е без портфейл?
07.08.2010 18:58
прав е и за двете неща-злобни хора сме и да.. в църква се влиза прилично, а не по бански....
цитирай
5. neptun2007 - Ами прав си е човека
07.08.2010 22:50
И не ога да разбера какво му вадите думите от контекста. Журналистите са неграмотни идиоти, пък тез дето им се вързват сами да си преценят какви са :)
цитирай
6. mglishev - Е, доживях за нещо и Божо да е прав.
07.08.2010 23:19
Ама че не знае как да го каже - и това е вярно. Пък и прекалено много глупости издума досега. Първо беше оная простотия с репарациите, после беше глупотевината за народа, сега извинението му с уточнението за археолозите (моля?! Че у нас историците масово са в пъти по-прости от археолозите).

Иначе да, в църква се влиза само нормално облечен, а не като за плаж.
цитирай
7. bogomil - Потвърждавам становището , че в църквата и на други обществени и официаслни места се влиза в прилично облекло
13.08.2010 07:41
Дали думите на Божидар Димитров трябва да се приемат като гаф е въпрос на разбиране и гледна точка. Е наистина е използвал малко по-вулгарни думи. Кой е предизвикал и направил по-големия гаф!? Разголените посетителки, които без да се смущават от нищо и от никого влизат в божия храм показвайки прелестите си или възмутителните думи на един високо ерудиран български историки държавник ?. Ние много лесно сме склонни понякога да критикуваме и да искаме оставки за елементарни житейски грешки. Неотдавно бях в Истанбул като турист. Там не случайно жените не се допускат в джамиите без забрадки. Екскурзоводката ни туркиня от български произход, винаги при влизане в такива храмове си поставяше забрадка, а в джамията на град Одрин всички български жени трябваше да влязат със забрадки. Е разбира се до тази крайност не бива да се стига. Приличното облекло е свързано с морала, който у нас е спаднал към точката на замръзването. Облеклото, униформата при военни, ученици и други има своето предназначение и въздействие върху тия които ги носят и върху околните! Никой не може да отрече, че Б. Димитров раздвижи и събуди националното ни достойнство като народ от дълбокия съм в който се намира нацията, мъчи се и се старае да решаша проблемите на българските малцинства в чужбина и на ония които искат българско гравданство, като истински родолюбец, защитава историческата истина спрямо опитите на македонските историци и полити да изопачават историята и да манипулират своите гравдани настройвайки срещу България, води интересно предаване по телевизията в което представя пред зрителската публика с интересни събеседноици историческата истина от далечното и по-близко минало; герои, паметници... А знаем, историята е учител на народите. Ние нямаме по-подходящ човек за поста който му е даден. Проф. Б. Димитров независимо от някои свои изказвания е високоерудиран учен и полезен за своя народ и отечество. Безгрешни хора не съществуват. Важно е полезен ли е той за своя народ и за държавата.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: afrodita1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1024409
Постинги: 696
Коментари: 514
Гласове: 1375
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031