2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. wonder
6. planinitenabulgaria
7. varg1
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. deathmetalverses
12. getmans1
13. samvoin
14. stela50
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. manoelia
7. samvoin
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. арабска култура
3. Блога на брат ми
4. Център за близкоизточни изследвания
5. irshad
6. Индимедия България
7. Работнически глас
8. Без Лого
9. Palestinian World
10. Блогът на Мавракис
11. ПОДСЪЗНАТЕЛНОТО НА БАЙ ДАЛАЙ
12. Информационна Агенция "Фокус"
13. ekipnews.
14. afera bg
15. Mediapool.bg - новини, анализи, коментари
16. Свободна мисъл
17. Актуално .ком
18. Литературен свят
19. Днес .Бг
20. Мястото на Юрий Александров
21. Блогът на нервната акула
Продукти ;
200 гр. сушени кайсии,
200 гр. сушени круши,
200 гр. сушени сливи
1/4 килограма месо,
2 ч.л. сол
1/4 ч. л. пипер
3 моркови, нарязани на кубчета,
6 тънки резена лимон,
2 супени лъжици. портокалов сок
4 супени лъжици. води
4 супени лъжици мед.
Приготвяне;
Измийте кайсииите, крушите, сливите, и ги накиснете за 1 час в студена вода. Изпържете на месото в тенджера на среден огън , добавете сол и черен пипер, разположете около месото в тенджерата , плодове, лимоновите резени и морковите направете от водата портокаловия сок и меда микс, и изсипете с тази смес месото, покрийте с капак и сложете във фурна и гответе на средна температура 3:00 часа. Махнете капака и гответе на висока температура във фурната за още един час, ако е необходимо, добавете вода (топла ).