Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2013 17:23 - Пожарът на бунта се разгаря
Автор: afrodita1 Категория: Регионални   
Прочетен: 4271 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 19.02.2013 14:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Започвам с едно изказване на един учен-бунтар, НИКОЛА ТЕСЛА който казва :
“Електроенергията присъства навсякъде в неограничени количества и може да захрани всички машини по света, без да е необходима потребността от въглища, нефт, природен газ или други източници на енергия.”

Събитията от последните дни са изключително обнадеждаващи, в смисъл спящия  народ най сетне се събуди и се вдигна да устоява своите права. На какво се дължи това. Картината е следната . Хиляди протестират срещу покачващите се цени на електричеството  заедно с това  отстояват за признаване на човешките им права  и ценности отнети от държавния монопол. Което на свой ред означава че, продължаваме да ядем плодовете от Евросъюза. Европейският съюз  унищожи всички наши индустрии, нашето селско стопанство, и инфраструктура. Западът и  ЕС са престъпници . НАТО с изключение на примитивна русофобия
нищо друго не  донесе. Не забравяме  с носталгия как живяхме  преди, спокоен живот , имахме  вяра в бъдещето,  висок  бе и морала на светската култура, киното , науката , технологията  и образованието. получахме  възпитание, нормални бяха и ценостите ни , а сега цари  пълен  разврат  у нас с западната “култура“ и пропаганда. Българската   ""търговска элита “, маса корупционери , продадоха  всичко или  приватизираха . Сега ние не произвеждаме нищо, а преди бяхме  четвъртия  по големина износител в света, благодарение на компютърните технологии в Съветския съюз.
Земеделието процъфтяваше . И сега ние имаме пълен колапс: културни, социални, демографски, цялото  бедствие се дължи на либералите и тяхната антихуманна  идеология. Запада  живее на кредит, и ние дори  увеличение на  бюджетните разходи не можем си  позволи.  Бяхме ..Имахме...Беше друго ...Но сега

Та за протестите да продължа ,на един от плакатите пишеше ""електричество +безработица = геноцид""...
Според вас това послание да е логично ? На мен лично не ми звучи като такова. А би трябвало да пише "" правителство +монопол = геноцид"" .. звучи съществено и истинско..   и с каква цел  точно някои от протестиращите хвърляха по фасадите на  сградите  на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма яйца и домати . Та нали доматената революция отмина ..!!! А разярената тълпа, викаше , "мафия" и " оставка!" Кой по точно да си подаде оставката Тея от Ерепетата и другите електродавни пешки ли ?>?? Наистина ли мислите и искате техните оставки !!! А нима не знаете че цените на електричеството и на всичко се определя от държавата , от правителството. Някои си мислят че точно обратното и дори че българската държава се контролира от ВЪН. А пък тея отвътре контролират нас обикновените хора..
Ако мечтаеМ  за световната революция, е по-добре да се направи  със смислово свързани, езикови  и красноречиви думи (мисли, звуци), а след това можем да се оцени хумор: Овцете са  вързани. И съгласно  от мисълта гигант, от какво те извличат полза ?  да се отвържат и да си останат овце ?Толкова  ми харесват тези вечни истории, откровения на душата, крясъци, сътресения на личните  глупости. Но аз не искам да говоря за това . Ако вече  научените  да ходят  като по струна започват да  излизат  извън контрол, тогава всичко  наистина в ЕС е на "пауза ". Аз не мисля, че след 20 години хората ще  хвърлят своята  сервилност.
Това е  България ..И най правилно в случая е да се опълчим  срещу експлоататорската класа като цяло ... За световната революция без заобиколки. Уморих  се от тази игра. И  не само игра. Само  не игра,и не тази  игра. А  овцете (народа), трябва да  се развърже от тръбата.

Иска ми се да вярвам че България ще бъде и пребъде!!

п.с  Моля - Минута мълчание за 140 годишнината от гибелта на Васил Левски ...и за България!!!

Благодаря! 




Гласувай:
5



1. penchoan - България има специална мисия в с...
20.02.2013 04:53
България има специална мисия в света. Нашият път е различен от европейския модел. Докато не започне да я изпълнява, народът ще страда и ще гладува, младите хора ще емигрират. Трябва мобилизация на всички, за да се справим с престъпното управление.
цитирай
2. minevv - народът е МЪДЪР
20.02.2013 14:58
и тези лумпени ще си отидат. България трябва да просъществува!!!
цитирай
3. balgarski7vinarki - народът е мъдър, но трябва да се храни и да има ток, парно, телефон и т.н.
22.02.2013 20:56
А като е налице страшната мизерия - псевдо- стандарт?
Какви ти мъдрости и бъдещности, или приключваме с лъжите ,или мрем и изчезваме от картата на Балканите....
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: afrodita1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1031731
Постинги: 696
Коментари: 514
Гласове: 1375
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930