Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2013 21:02 - Не подминавай - бъдещето на планетата е в нашите ръце
Автор: afrodita1 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2374 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 20.11.2013 21:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Дори и да не се правят много усилия ,  то можем да видим , че светът се променя бързо . И той се променя от всички страни. От една страна - хората , заслепени от властта и  негативното въздействие на системата , водят човешкия вид към пропастта , от друга - има повече хора събуждайки се сякаш от дълбок сън  ,  и които започват да мислят за собствената си роля, в  наше общочовешко  бъдеще.
Обществото винаги движат  хора , които се открояват от тълпата. Това са хора, които имат силата на знанието и хора , преследващи егоистични амбиции. За съжаление, нашето общество е по-скоро резултат от егоизъм , и на самия връх стоят  не  най- достойните  а напротив най- недоразвитите  негови представители .
Разумния човек не просто разбира, че той не трябва да прави лоши неща а е наясно с тяхната разрушителност и безсмислие . Но колко на брой са  тези хора? За съжаление, не толкова, колкото бихме искали . Ако на  лостовете на властта застанат най-добрите представители на нашето общество , то властта след това с  бърза мощност ще престане да съществува . Такива хора ще служат  на обществото , ще помогат  в развитието на населението ,въвеждайки   различни подобрения. Тези, които стоят сега  до  властите  съсредоточават усилията си върху превръщането на хората в послушни животни  или доброволни роби . Колко дълго ще продължи? Като автор на тази статия, аз вярвам, че сме стигнали до точка от времето , когато трябва да направим своя избор.
Наблюдавайки  на критичната  ситуация - природни бедствия, въоръжено нападение , липса на ресурси , концентрацията на опасни технологии в ръцете на управляващата група , ... хората стават все по-съзнателни и сплотени . Организират се  различни активни групи, изразяващи протеста си пред лицето на възможна катастрофа . Някои служители  на властта също започват да осъзнават , че нито парите , нито властта ,  вече не могат  да  им бъдат необходими , или замисляйки се, те изведнъж се оказват със съвест . Започва да се появяват все по-отворени очи на  информация , все повече и повече недоволни от  системата ,  и с малко късмет , човечеството ще се стигне до нов и интелигентен път .

В този случай, ние имаме голям шанс за намиране на решения на съществуващите проблеми и да започнем  да живеем щастливо. Дали това е възможно? Винаги има шанс... Но дори и ако това не се случи и във всеки случай  винаги е приятно да видиш, че има хора, които се стремят  не само към задоволяване на техните материални интереси.
Всъщност, аз не изключвам някои комбинации от опции като


-военен конфликт  - Ако американските военни служители и техните другари мислят, че целият свят ще отиде доброволно под техен "контрол", то те дълбоко грешат.До  какво може  това да доведе -  на всички е  ясно.

глобално затопляне( за което не са виновни комунистите ), -е   предсказуемо явление, и то може да повлияе навсякъде по света.

-класически библейски край на света;

- чудо

-извънземните пристигат и  спасяват човечеството;

Интуицията ми е  склонна да мисли, че нещо наистина ще се случи, но какво ?


Ако доживеем  - ще видим.

Щастливо бъдеще на всички.
 Ваша Afrodita







Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Хубав постинг, поздравления! П...
21.11.2013 12:19
Хубав постинг, поздравления! Постоянно мисля по същите въпроси.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: afrodita1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1033374
Постинги: 696
Коментари: 514
Гласове: 1375
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930